Details

Shënimi i 111-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë përmes orës letrare

 Shënimi i 111 vjetorit të Festës së Flamurit
Festat e Nëntorit i përmbyllëm me një
orë letërare të përcjellura me poezi, recitime e këngë nga kori i shkollës. Kjo festë e kjo orë letrare u bë edhe më madhështore me fitoren e dy nxënësve të kësaj shkolle në garat e matematikës ku me këtë rast drejtoresha e shkollës Servete Hajrullahu uroi për festat e Nëntorit, i uroi edhe arsimtarët për punën dhe angazhimin në gara ndërsa nxënësve iu ndau nga një shpërblim simbolik.
Në emër të shkollës sonë "Gëzuar Festën e Flamurit, Ditëlindjen e Komandantit Legjendar Adem Jasharit dhe daljen e parë para qytetarëve të UÇK-së!"

';