Details

"Matematicientët e trojeve shqiptare"

Me 24 nëntor 2023 grupi i matematikës në kuadër të shkollës “Jeronim de Rada” nga klasa e VI deri në klasën e IX-të për nder të festës së Flamurit ka realizuar një projekt interesant dhe e ka titulluar “Matematicientët e trojeve shqiptare”. 

';